Coronadagboek #32

Chirokamp 2020

Van 22 tot 30 juli :

Coronadagboek #32


Dag chiromakkers,
Vrijdag 1 mei, dag van de arbeid, maar vooral de dag waarop 10 jaar geleden het allereerste Viking Kubbtoernooi tijdens het feestweekend ter ere van 42 jaar Chiro Yvegem en 21 jaar Paloeder. Tijdens de weken voorafgaand aan zo’n evenement leef je als leidingsbende echt naar elkaar toe. Iedere avond zijn er wel enkele leiders in de weer met aankleden van de Paloeder, opmaken van scoreborden, het opstelling van audiovisuele apparatuur,… Het is altijd een race tegen de klok om alle ambitieuze plannen klaar te krijgen en op de dag zelf zijn we ook al vroeg in de weer. Vandaag moeten we noodgedwongen op zoek naar andere bezigheden. Mijn dag begint rond de klok van 8. Na 3x snoozen jump ik uit mijn bed en verfris ik mij onder de douche. Na een luchtig ontbijt trap ik m’n stalen ros in 6de versnelling en cruise ik richting bureau.
Twee uurtjes AutoCad later bol ik alweer huiswaarts. Tegen wind in deze keer. Stampen! Op een kilometer van m’n deur gaan de hemelsluizen volledig open. Op slechts enkele minuten tijd kom ik doorweekt thuis. Kort even opfrissen, plaatje opleggen en m’n mails checken. De middag begint te naderen en m’n maag begint te grommen. Een braadworst zou nu wel smaken, helaas! Na de
middag hou ik me nog enkele uurtjes met computerwerk bezig en maak ik tussen de buien door een wandeling door de pittoreske binnenstad van Gent. De dag ga ik afsluiten met een virtuele leidersvergadering. Altijd leuk om de ganse bende nog eens te zien en horen, zij het door een computerscherm, al hoop ik dat we snel opnieuw zullen mogen samenkomen in onze Paloeder!
Tot snel!
Louis


Copyright 2019 - chiroyvegem.be

 

Chirojongens Ingooigem - De Paloeder

Pastoor Verrieststraat 44

8570 Ingooigem

Facebook.com/chirojongensyvegem
Issuu.com/chirojongensyvegem
Chiro.be
De Banier

Alle rechten voorbehouden.

De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en België.