Coronadagboek #22

Chirokamp 2020

Van 22 tot 30 juli :

Coronadagboek #22


Dinsdag 21/04
9u30 word ik gewekt door Samson en Gert met hun super hit “ochtendgymnastiek”. Ik spring uit mijn bed en doe precies wat mij opgedragen werd. Na deze, toch wel, uitputtende inspanning spring ik verder tot in de badkamer. Proper en wel spring ik in mijn kleren en spring ik achter mijn bureau. Genoeg gesprongen voor vandaag, tijd voor serieuzer werk namelijk psychologie.
Weetje van de dag: Kleine kinderen zijn kleine narcisten die steeds zichzelf in de spiegel willen zien omdat ze zichzelf mooi vinden.
Enkele super interessante pagina’s later begint mijn maag te knorren en beslis ik hem met enkele boterhammen te vullen. Dat houdt Ron (ja mijn buik heeft een naam) weer voor enkele uurtjes stil.
Al dat geknor doet me denken aan de Rakkersvarkens, die natuurlijk ook moeten eten. Onderweg naar de Paloeder zet ik de muziek vollenbak, het is de nieuwe schijf van DJ Jack Amai M’n Klak: Waar Is Dat Feestje.
Aangekomen in de Paloeder rep ik me naar de biggen. Brood? Check! Zemelen? Check! Korrels? Check! Vers water? Check! Gelukkige biggen? Check! Nog wat Chiroklusjes fixen en mijn auto rolt weer richting Vichte.
Om te voorkomen dat mijn studiewerk zich verder opstapelt beslis ik om nog wat verder te doen. Mijn studententijd had ik me toch anders voorgesteld…
Tijd voor mijn avond eten: konijn met pruimen en kroketjes! LEKKEEEER!!! Altijd welkom op kamp @koks!
Nog een thuisje spotten, boekske lezen en gaan slapen. Al piekerend over kamp val ik in slaap. Ik droom van topzondagen waarop ik Chiro mag geven. Dat zo een zondagen maar rap terug mogen komen!!!


Copyright 2019 - chiroyvegem.be

 

Chirojongens Ingooigem - De Paloeder

Pastoor Verrieststraat 44

8570 Ingooigem

Facebook.com/chirojongensyvegem
Issuu.com/chirojongensyvegem
Chiro.be
De Banier

Alle rechten voorbehouden.

De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en België.