Coronadagboek #21

Chirokamp 2020

Van 22 tot 30 juli :

Coronadagboek #21

Maandag 20 april
Na 2 weken vakantie begint school terug. Voor velen een marteling deze dag, maar voor mij niet. Ik heb pas les in de namiddag dus kan ik wat uitslapen. Rond 7u30 beslist de wekker van mijn vriendin er anders over. Ik leg deze af en kruip uit m’n bed. Ik geef een dikke kus als goeiemorgen en sprint naar beneden om de ontbijttafel te zetten. Alles tiptop in orde en het is tijd om mijn vriendin wakker te maken. (Ze kan dit misschien een klein beetje anders ervaren hebben dan ik, maar dat is haar woord tegen het mijne 😉)
Omdat Eleni les heeft besluit ik naar huis te gaan zodat ze zich beter kan concentreren. Eenmaal thuis zet ik mij achter mijn personal computer en werk ik de vierde editie van het Coronaclubje af. Om de leegte van de Chiro wat op te vullen, maken Kai en ik wekelijks een krantje met wat spelletjes en leuke weetjes. Ik had om 10u bij Kai afgesproken om het krantje af te printen en het rond te brengen bij de leden. Jammergenoeg had de printer er geen zin in en had hij het papier verstopt. Morgen een nieuwe kans dus!
Het was ondertussen al middag. Ik ging naar de plaatselijke broodjeszaak om een wit broodje smos hawaï en vertrok met mijn cursus fysica en mijn laptop terug richting Eleni. We studeerden de hele middag flink door. Rond 18u werd ik gebeld door Kai. Oeps we hadden afgesproken om te gaan lopen. Vlug alles opkuisen en naar huis. Na een groot halfuurtje lopen en enkele persoonlijke records te hebben verbroken hebben, kwamen we terug thuis. We gunden onszelf 5 minuutjes rust en namen daarna onderstaand filmpje op.
Voor de weekopdracht in het coronakrantje moeten de speelclubbers de leiders proberen te verslaan. Jullie kunnen ondertussen ook genieten van een prachtig verhaal dat we vertellen tijdens het muur zitten.
Na deze veel te lastige dag kruip ik nog eventjes in mijn pen om dit neer te schrijven en zal ik mij waarschijnlijk straks met ne zak chips in de zetel smijten.
Coronavrije groeten
Lilianus

Copyright 2019 - chiroyvegem.be

 

Chirojongens Ingooigem - De Paloeder

Pastoor Verrieststraat 44

8570 Ingooigem

Facebook.com/chirojongensyvegem
Issuu.com/chirojongensyvegem
Chiro.be
De Banier

Alle rechten voorbehouden.

De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en België.